Глава Уряду провів селекторну нараду з очільниками ОДА та міськими головами

10 Квітня 2020 12:40 Поділитися

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль 9 квітня провів селекторну нараду з головами обласних державних адміністрацій (ОДА) та міськими головами. Про це повідомляється на сайті Уряду.

Під час наради обговорювалися питання боротьби з поширенням коронавірусу, змін до Державного бюджету, соціальної підтримки вразливих верств населення, допомоги по безробіттю тощо.

Прем’єр-міністр зауважив, що «постановою Уряду визначено, що карантин діє до 24 квітня. Скоріш за все, він буде продовжений до початку травня. І лише тоді ми зможемо скасувати частину обмежень. Водночас, ми розуміємо, що хвороба швидко не відступить. Тому маємо підготувати нові соціальні стандарти життя після жорст­ких карантинних заходів: розробити нові транс­портні норми, норми соціальної дистанції, перебування в закритих приміщеннях та закладах. На це у нас є небагато часу. І дуже важливо працювати разом».

Окрім того, Д. Шмигаль закликав міських голів продовжувати й надалі працювати спільно задля добробуту співгромадян: «Ми розробляємо окрему програму зі створення робочих місць, і тут потрібна ваша допомога. Від вас ми чекаємо список, працівники яких робітничих професій та в якій кількості вам потрібні. Це буде ваша заявка на робочі руки».

За матеріалами kmu.gov.ua,
фото із урядового порталу
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті