Новий антирекорд: за добу в Україні зафіксовано 392 нових випадки інфікування COVID-19

15 Квітня 2020 1:41 Поділитися

Під час традиційного онлайн-брифінгу міністра охорони здоров’я Максима Степанова, який відбувся 15 квітня, щодо заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції, він повідомив, що станом на 9:00 15 квітня в Україні зафіксовано 3764 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 108 летальних, 143 пацієнти одужали. За добу виявлено 392 нові випадки, що є антирекордом держави.

Приріст активних підтверджених випадків захворювання за добу порівняно з попередньою добою становить 11,2%. Це +392 особи за добу і загалом 3764 інфікованих COVID-19 в Україні.

Як наголосив очільник відомства, приріст темпів захворюваності на COVID-19 свідчить про те, що зараз рано говорити про скасування карантинних заходів. «Про це можна буде говорити лише після того, як в країні спостерігатиметься стале зменшення кількості хворих», — підкреслив М. Степанов.

Окрім того, міністр акцентував увагу й на тому, що для боротьби з COVID-19 додатково залучатимуться 35 млн дол. США від Світового банку, а саме:

  • 20 млн дол. піде на закупівлю необхідних матеріалів та обладнання;
  • 15 млн дол. використаються як додаткове фінансування медичних закладів для забезпечення організації, виявлення та лікування випадків COVID-19.
Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті