Продовження та пом’якшення карантину обговорили у ході щоденної наради в Офісі Президента

21 Квітня 2020 3:35 Поділитися

На традиційній нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського, яка пройшла 21 квітня, щодо подолання епідемії хвороби було повідомлено про те, що Уряд планує продовжити карантинні заходи, оскільки не було пройдено пікового періоду захворюваності на коронавірус — він очікується на початку травня. Про це йдеться на сайті офіційного інтернет-представництва Президента України.

Також було розглянуто різні можливості пом’якшення карантину заради психологічної підтримки громадян та запуску економіки.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль зазначив, що для початку потрібно пом’якшувати карантинні заходи на некритичних об’єктах інфраструктури, які можуть відіграти роль у стабілізації економіки. Він також наголосив, що Україна вчасно запровадила карантин і завдяки цьому поки вдається уникнути критичної ситуації з кількістю хворих.

Окрім іншого, у ході наради також обговорили подальше забезпечення країни засобами захисту. Координаційна рада з протидії поширенню COVID-19 організувала закупівлі засобів, яких вистачить на наступні 3 тиж. Надалі постачання забезпечуватиме Міністерство охорони здоров’я України, яке вже організовує закупівлі за спрощеною процедурою.

За матеріалами president.gov.ua,
фото із сайту Президента України
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті