Elsevier розширює безкоштовні ресурси для дослідників COVID-19

30 Квітня 2020 5:43 Поділитися

Elsevier, один з лідерів у сфері інформаційної аналітики, що спеціалізується на науці та охороні здоров’я, пропонує безкоштовний доступ до унікального набору біомедичних інструментів і контенту для досліджень, щоб допомогти вченим і компаніям, що спеціалізуються в галузі біологічних наук, прискорити боротьбу із нинішньою пандемією.

Новий Elsevier Coronavirus Research Hub наразі включає  біомедичну базу даних, науковий і клінічний контент, набори даних, специфічні для COVID-19, рішення для аналізу тексту, орієнтовані на біомедицину, і кілька інструментів для спільної дослідницької роботи. Також Elsevier анонсує появу нових інструментів.

«З січня 2020 р. Elsevier у вільному доступі надає свій контент, інструменти для аналізу даних і експертні знання для підтримки глобальної охорони здоров’я і наукових співтовариств у їх боротьбі проти COVID-19. Ми раді розширити наш внесок, надаючи безкоштовний доступ до ще більш широкого спектру продуктів і інструментів, які, як ми сподіваємося, допоможуть дослідникам швидше досягти своїх цілей і зупинити пандемію», — підкреслив Джон Данахер (John Danaher), доктор медичних наук, президент Global Clinical Solutions, Elsevier.

За матеріалами www.pharmatimes.com; www.elsevier.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті