Richter-Helm Biologics та INOVIO розширять діючу угоду для підтримки масштабного виготовлення дослідницької ДНК-вакцини проти COVID-19 компанії INOVIO

04 Травня 2020 3:35 Поділитися

30 квітня 2020 р. Richter-Helm BioLogics — спільна компанія Gedeon Richter та Helm AG, що займається контрактним виробництвом у сфері мікробіологічної біотехнології та організацією виробництва відповідно до стандартів cGMP, оголосила про укладання угоди з американською компанією INOVIO про розширення виробничого партнерства для підтримки масштабного виробництва дослідницької ДНК-вакцини проти COVID-19 компанії INOVIO, INO-4800, яка зараз перебуває на етапі клінічних досліджень у США і може потенційно перейти до випробувань ефективності ІІ/ІІІ фази клінічних досліджень цього літа.

INOVIO співпрацює з Richter-Helm BioLogics з 2014 р. INOVIO налагодила виробництво плазміди комерційного масштабу в Richter-Helm BioLogics для їхньої ДНК-платформи для виробництва лікарських засобів, використовуючи технологію виготовлення, розроблену компанією VGXI. Успішна передача технологій уже продемонстрована на досвіді попередніх проєктів.

INOVIO зібрала глобальну коаліцію співробітників, партнерів та фінансових організацій для швидкого просування INO-4800.

«Ця угода продовжує зміцнювати позицію Richter-Helm BioLogics як досвідченої та надійної організації, що займається розробкою та контрактним виробництвом біо­логічних препаратів, виготовлених з використанням мікробіологічних технологій. Ця угода також є прикладом постійної роботи Gedeon Richter з метою розширити можливості групи компаній у галузі біофармацевтики», — повідомив доктор Ерік Богш (Erik Bogsch), заступник директора бізнес-підрозділу біотехнологій, керівник відділу науково-дослідних розробок та виробництва.

За матеріалами www.richter.hu

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті