До кінця року МОЗ завершить реконструкцію молекулярно-генетичної лабораторії Національного інституту раку

03 Червня 2020 2:19 Поділитися

Міністерство охорони здоров’я України (МОЗ) завершує розробку проєкту реконструкції молекулярно-генетичної лабораторії Націо­нального інституту раку. Після проведення відповідної експертизи розпочнеться його реалізація. МОЗ розраховує, що реконструкція молекулярно-генетичної лабораторії Національного інституту раку буде завершена до кінця цього року, максимум — у січні–лютому 2021 р. Про це йдеться на сайті МОЗ.

«Це ще одне із так званих досягнень поперед­нього керівництва МОЗ. Станом на початок квітня у нас навіть не було проєкту на реконструкцію цієї лабораторії (Національного інституту раку). Зараз ми закінчуємо проєкт, потім будуть проведені відповідні експертизи, тендер і почнеться будівництво. За розрахунками, ми повинні закінчити в січні–лютому наступного року. Але ставлю завдання, щоб ми завершили до кінця цього року», — підкреслив Максим Степанов.

За словами міністра охорони здоров’я, проєкт не можуть завершити уже третій рік поспіль. При цьому реконструкція та оснащення молекулярно-генетичної лабораторії, яка дасть змогу проводити в інституті алогенні трансплантації кісткового мозку — дуже важливий крок не лише для закладу, але й для сфери загалом.

За матеріалами moz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті