Європейський Союз надасть МОЗ експертів для імплементації другого етапу медичної реформи — Максим Степанов

10 Червня 2020 11:42 Поділитися

Європейський Союз надасть Міністерству охорони здоров’я (МОЗ) експертів для імплементації другого етапу медичної реформи. Про це стало відомо під час зустрічі міністра охорони здоров’я Максима Степанова з профільними представниками Європейського Союзу. Цю інформацію розміщено на сайті МОЗ України.

«Хотів би подякувати за підтримку в розбудові системи охорони здоров’я України. Я переконаний, що співпраця та професійна підтримка з боку ваших експертів допоможе імплементувати нам другу хвилю реформи згідно з міжнародними стандартами та зробить усіх нас краще підготовленими, у тому числі до будь-яких спалахів пандемії в майбутньому», — зазначив М. Степанов.

Зі свого боку профільні представники Європейського Союзу зазначили, що підтримують ініціативи Міністерства охорони здоров’я та висловили бажання посилювати комунікацію та співпрацю.

Варто зауважити, що раніше М. Степанов повідомляв, що Україну було включено спостерігачем до складу Комітету з охорони здоров’я Європейського Союзу, що є важливим кроком до інтеграції української медицини до європейських стандартів якості.

Наразі склад української делегації в Комітеті з охорони здоров’я Європейського Союзу уже сформовано. Тепер Україна очікує на визначення дати засідання, графік якого змінився у зв’язку з пандемією коронавірусу.

За матеріалами moz.gov.ua,
фото із сайту МОЗ України
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті