Поширення COVID-19 на території України – оперативні дані

12 Червня 2020 12:02 Поділитися

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов під час щоденного онлайн-брифінгу щодо протидії поширенню COVID-19 на території України, який відбувся 12 червня, повідомив, що станом на 9:00 в Україні 29 753 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 870 летальних, 13 567 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 683 нові випадки та загалом проведено 468 172 тестування методом полімеразної ланцюгової реакції.

У розрізі регіонів лідерами щодо підтверджених випадків захворювання є Львівська обл. — 112, м. Київ — 95, а також Він­ницька обл. — 81.

Міністр також нагадав, що на засіданні Уряду за ініціативи Міністерства охорони здоров’я України врегульовано питання щодо забезпечення донорською кров’ю в Україні. Це стосується закладів охорони здоров’я, які знаходяться в структурі Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства оборони тощо.

Щодо питання контролю за дотриманням правил самоізоляції громадянами М. Степанов зазначив, що це здійснює Національна поліція та воно не відноситься до компетенції МОЗ. Контроль також відбувається за допомогою додатка «Дій вдома».

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті