Ринок препаратів для лікування гострого мієлоїдного лейкозу може сягнути 5,1 млрд дол. США за підсумками 2029 р.

23 Червня 2020 10:40 Поділитися

За прогнозами аналітичної компанії GlobalData, ринок препаратів для лікування гострого мієлоїдного лейкозу з 1,4 млрд дол. США за підсумками 2019 р. може зрости до 5,1 млрд дол. у 2029 р. на 8 ключових ринках*.

Драйверами зростання виступатимуть як експансія комерційно успішних брендів (наприклад  Venclexta, Tibsovo, Idhifa та Xospata), так і перспективні новинки, зокрема препарати для імунотерапії. За оцінками GlobalData, дана категорія лікарських засобів складатиме 13% світового ринку препаратів.

Аналітики також зазначають, що незважаючи на значний прогрес у методах лікування лікування гострого мієлоїдного лейкозу, залишаються незадоволені потреби зокрема у сфері контролю даної патології у довгостроковій перспективі. А отже і можливості у сфері розробки нових методів лікування для задоволення конкретних потреб пацієнтів.

GlobalData прогнозує найбільший успіх серед нещодавних лончів препарату Venclexta (венетоклакс; AbbVie/Roche). Також, за оцінками аналітиків, Tibsovo (івосіденіб; Agios) та Idhifa (енасіденіб; Agios/Bristol-Myers Squibb) до 2029 р. можуть досягти статусу блокбастеру.

За матеріалами globaldata.com

*США, Франція, Німеччина, Італія, Іспанія, Великобританія, Японія та Китай

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті