Українці повинні виховати в собі звичку дотримуватися заходів безпеки — Денис Шмигаль

24 Червня 2020 2:34 Поділитися

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час робочої поїздки до Львівської обл. прокоментував рішення Кабінету Міністрів України стосовно продовження адаптивного карантину до 31 липня. Очільник Уряду зазначив, що такий крок був викликаний тим, що тиждень поспіль в Україні зростає кількість тих, хто захворів. Окрім того, повний карантин руйнує економіку і може спричинити більш фатальні наслідки, ніж просто епідемія коронавірусу, тому Уряд продовжив карантин саме в його адаптивному варіанті. Про це йдеться на урядовому сайті.

«Полегшення карантинних заходів і загальна втома суспільства від жорсткого карантину призвели до зворотного ефекту. Люди перестали боятися коронавірусу, хтось почав розповсюджувати міфи та фейки про те, що коронавірусу не існує, але померлі від коронавірусу — це реальність, зростання кожного дня кількості тих, хто захворів, — це реальність, тяжкість перебігу хвороби, відсутність ліків, наявність летальності, вищої втричі ніж, наприклад, при тяжкій формі грипу — це теж реальність. І це ті загрози, які ми маємо долати», — заявив Прем’єр-міністр.

Д. Шмигаль також зауважив, що українці повинні виховати в собі звичку дотримуватися заходів безпеки, таких як носіння масок у приміщеннях, дезінфекція рук та дотримання соціальної дистанції, і тоді епідемію можна буде тримати під контролем.

За матеріалами kmu.gov.ua,
фото із урядового сайту
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті