В Україні збільшується кількість перевірок щодо порушення карантинних заходів

03 Липня 2020 4:58 Поділитися

На традиційній селекторній нараді за участі представників уряду та правоохоронців щодо запобігання поширенню коронавірусу, яка відбулася 3 липня Президенту Володимиру Зеленському повідомили, що понад 19 тис. перевірок провели на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, продуктових ринках та в закладах громадського харчування з 19 червня 2020 року. Кількість перевірок щодня збільшується, і за останні три дні їх здійснили майже 12 тис. Про це йдеться на сайті Президента України.

За результатами цих перевірок за три дні виявлено 2788 порушень, за які складено протоколи та приписи. «Люди втомилися та розслабилися, але бізнеси, які заробляють, мають нести відповідальність, якщо не контролюють дотримання заходів безпеки й тим самим наражають клієнтів на небезпеку зараження», – зазначив Глава держави.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов доповів, що на Закарпатті та Волині у медичних закладах почали готувати більше ліжко-місць у зв’язку зі зростанням кількості хворих та заповненням лікарень.

За матеріалами president.gov.ua

фото із сайту Президента України

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті