Треба пришвидшити відкриття дитячої лікарні «Охматдит» — Володимир Зеленський

08 Липня 2020 1:53 Поділитися

Під час традиційної селекторної наради під головуванням Президента України, яка відбулася 7 липня, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що Уряд ретельно вивчає практики подолання коронавірусу за кордоном, а також досвід інших країн з підготовки до початку нового навчального року 1 вересня. Особ­ливо важливим цей шкільний рік є для першокласників. Про це йдеться на сайті Президента України.

Водночас Д. Шмигаль повідомив, що показник захворюваності на COVID-19 в Україні становить 62,4 особи на 100 тис. населення. Однак така велика цифра виникла через спалахи в окремих регіонах, як от у м. Київ.

Під час наради Президент також наголосив, що очікує якнайшвидшого відкриття відділень лікарні «Охматдит», яке перенеслося з 1 червня на кінець липня у зв’язку з епідемією коронавірусу. «Так, було складно завершити все з розвитком коронавірусної пандемії. Але ми зараз достатньо стабілізували ситуацію й економічно, й у сфері охорони здоров’я. Тому треба пришвидшити відкриття для лікування українських дітей у найкращій нашій дитячій лікарні «Охматдит», — зазначив В. Зеленський.

За матеріалами president.gov.ua,
фото із сайту Президента України
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті