Обсяги ринку препаратів для лікування лімфоми Ходжкіна сягнуть 2,1 млрд дол. США до 2029 р.

10 Липня 2020 4:47 Поділитися

Очікується, що обсяги ринку препаратів для лікування лімфоми Ходжкіна збільшаться з 1,2 млрд дол. у 2019 р. до 2,1 млрд дол. у 2029 р. на 8 ключових ринках (США, Франція, Німеччина, Італія, Іспанія, Великобританія, Японія та Китай) при помірних середньорічних темпах приросту (CAGR) на рівні 5,5%, про це свідчать дані аналітичної компанії GlobalData.

В останньому звіті компанії «Hodgkin’s Lymphoma: Opportunity Analysis and Forecasts to 2029» зазначається, що зростання обсягів продажу препаратів для лікування лімфоми Ходжкіна буде пов’язане з розширенням показань до застосування Adcetris і Opdivo, збільшенням призначень монотерапії Keytruda в якості другої та третьої лінії терапії, а також розробкою нових методів лікування. Крім того, до 2029 р. очікується, що збільшення застосування таргетних імунопрепаратів та нових лікарських засобів зменшить залежність від хіміотерапії. У звіті прогнозується, що 4 нових лікарських засоби вийдуть на ринок до 2029 р.

Мігель Феррейра (Miguel Ferreira), аналітик GlobalData, коментує: «Схвалення Adcetris в 2014 р. переосмислило парадигму лікування лімфоми Ходжкіна, в якій історично домінували схеми лікування на основі хіміотерапії. Крім того, застосування імунотерапії являє собою новий варіант для пацієнтів з непереносимістю інших методів лікування або тих, у яких розвився рецидив після декількох ліній прийому Adcetris».

Прогнозується, що нові методи лікування не чинитимуть значного впливу на рівень ефективності терапії порівняно із стандартним лікуванням. Однак поява нових комбінованих стратегій, зниження значення хіміотерапії та трансплантації стовбурових клітин можуть врешті-решт забезпечити поліпшення загального рівня виживаності та якості життя. Відповідно до прогнозів ринок хіміотерапії продовжить скорочуватися і зменшиться на 6,6% у доларовому вираженні до 2029 р. під впливом збільшення обсягів продажу нових таргетних препаратів.

За матеріалами www.globaldata.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті