Шановні друзі! Вітаю з днем фармацевтичного працівника!

21 Вересня 2020 3:59 Поділитися

Щиро вітаю багатогранну фармацевтичну спільноту з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника.

Ми вдячні кожному з вас за щоденну кропітку роботу, головним завданням якої є збереження здоров’я та поліпшення якості життя наших громадян.

Наразі ми спостерігаємо активний розвиток вітчизняної фармацевтичної індустрії, яка стає все більш технологічною, сучасною та інноваційною. Такі випробування для нашого суспільства, як бойові дії на сході країни та COVID-19, ще раз підтвердили спроможність та надійність національної фармацевтичної галузі.

Переконаний, що завдяки особистому внеску кожного з вас, лідерській позиції та корпоративній соціальній відповідальності українських виробників наші співвітчизники забезпечуватимуться якісними, безпечними та ефективними лікарськими засобами.

Бажаю вам і вашим родинам здоров’я, достатку і миру.

Володимир Зеленський

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Олена Пруднікова 21.09.2020 4:22
Президент!!! Найкращий подарунок від фармацевтів це вето на законопроект 3615-1https://www.apteka.ua/article/564359 Пан Радуцький за рахунок фармацевтів хоче здешевити ліки . ВИСЛОВИ : "здешевлюємо лікарські засоби: власнику аптечної мережі не потрібно витрачати кошти на оренду приміщення та зарплату фармацевту" знищення аптек - знищення народу України!!!

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті