Успіх Італії та Індії за результатами дослідження CPhI Pharma Index–2020

06 Жовтня 2020 2:05 Поділитися

CPhI Pharma Index — агрегований показник довіри за 5 категоріями (якість активних фармацевтичних інгредієнтів, якість готової продукції, потенціал зростання, конкурентоздатність та інноваційність) серед країн з найбільш розвиненою економікою. Кожна країна отримує бали в кожній категорії, а також загальний бал, розрахований як середнє значення всіх балів за всіма категоріями.

Цікаво, що в 2020 р. рейтинг країн за показником потенціалу зростання очолила Індія (7,37 балів). При цьому результат Китаю, який раніше тримав позицію лідера в даній категорії, погіршився на 11,93% порівняно з попереднім роком. А найбільше зростання в категорії  виробництва активних фармацевтичних інгредієнтів продемонструвала Італія (5,58% порівняно з попереднім роком), завдяки чому піднялася на 5-те місце (з результатом 7,04).

У цілому дослідження 2020 р. показало, що агрегований показник довіри знизився на 0,86%. Це невелике падіння, в основному пов’язане зі зниженням впевненості у зростанні. При цьому багато країн набрали високі бали в категоріях інноваційності та якості фармацевтичної продукції.

Загалом фарміндустрія добре витримала вплив пандемії коронавірусу. Цікаво, що, як свідчать результати опитування більш ніж 500 респондентів, більшість директорів фармкомпаній шукають нових партнерів у ланцюгу поставок.

За матеріалами cphi-online.com, outsourcing-pharma.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті