Прем’єр-міністр закликав регіони надавати пропозиції про розгортання мобільних госпіталів та розширення ліжкового фонду

21 Жовтня 2020 4:17 Поділитися

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль 21 жовтня провів селекторну нараду з керівниками областей щодо ситуації з поширенням COVID-19 на території України. Про це йдеться на урядовому порталі.

Д. Шмигаль зазначив, що за розрахунками Ради національної безпеки і оборони, у найближчі тижні можливе суттєве зростання захворюваності на COVID-19 у Львівській обл. Прем’єр-міністр закликав голів обласних державних адміністрацій переходити від спостережного контролю до активних дій.

«Треба вже ухвалювати рішення про перепрофілювання лікарень. Надавайте пропозиції про розгортання мобільних госпіталів та прорахунки, наскільки можливо розширити ліжковий фонд. Всім вже прийшла субвенція, і до кінця місяця 80% ліжко-місць мають бути забезпечені подачею кисню», — наголосив очільник Уряду.

Крім того, Прем’єр-міністр доручив головам Одеської, Харківської, Донецької, Львівської обласних державних адміністрацій та Київської міської державної адміністрації проводити на регулярній основі засідання комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій спільно з органами місцевого самоврядування.

За матеріалами kmu.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті