Уряд спростив процедури, які стосуються облаштування додаткових ліжок та підведення кисню — Денис Шмигаль

30 Жовтня 2020 5:13 Поділитися

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль 30 жовтня провів селекторну нараду з керівниками областей щодо ситуації з поширенням COVID-19 на території України. Повідомлення про це розміщено на урядовому сайті.

Під час наради Д. Шмигаль заслухав доповіді голів обласних державних адміністрацій про стан виконання доручень щодо пошуку місць для організації мобільних госпіталів та розширення ліжкового фонду. Також були проаналізовані бюджетні запити на субвенцію для забезпечення ліжко-місць підведеним киснем та поточний стан виконання доручення з боку голів обласних державних адміністрацій (ОДА).

«Уряд максимально спростив процедури, які стосуються облаштування додаткових ліжок та підведення кисню. Гроші на забезпечення ліжок киснем були виділені, ви їх отримали та до 30 жовтня мали це зробити. Ніяких бюрократичних перепон для організації цих процесів немає. Зараз необхідно прискорити роботу, адже йдеться про здоров’я та життя людей», — наголосив Д. Шмигаль.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов додав, що за рішенням Державної комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з понеділка, 2 листопада, 112 адміністративних одиниць з 20 регіонів будуть віднесені до «червоного» рівня епідемічної небезпеки через перевищення показника захворюваності за останні 14 днів. Загалом, за словами М. Степанова, у «червоній» зоні перебуватимуть 11 обласних центрів, а понад 75% території України опиниться на «помаранчевому» рівні.

За матеріалами kmu.gov.ua

фото з урядового сайту

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті