Держлікслужба пройшла наглядовий аудит системи управління якістю

04 Листопада 2020 10:42 Поділитися

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужба) повідомляє, що 2 листопада відомством було успішно пройдено наглядовий аудит на відповідність вимогам стандарту ISO 9001:2015, за результатами якого продовжено дію сертифікату відповідності вимогам стандарту ISO 9001:2015.

У відомстві нагадують, що систему управління якістю в Держлікслужбі впроваджено з урахуванням вимог ДСТУ ISO 9001:2015 «Системи управління якістю. Вимоги» та рекомендацій PIC/S, зокрема, вимог документа PI 002-3 «Рекомендації PIC/S щодо вимог до системи управління якістю фармацевтичних інспекторатів» (PI 002-3 «Recommendation on Quality Systems Requirements for Pharmaceutical Inspectorates»), ВООЗ TRS 902, Додаток 8 «Вимоги до систем якості національних GMP-інспекторатів» (WHO TRS 902, Annex 8 «Quality Systems Requirements for National Good Manufacturing Practice Inspectorates»).

У 2018 р. Держлікслужба пройшла другий сертифікаційний аудит на відповідність вимогам стандарту ISO 9001:2015. За результатами аудиту було видано сертифікат відповідності вимогам стандарту ISO 9001:2015.

Система управління якістю Держлікслужби охоплює діяльність з організації державного контролю та безпеки лікарських засобів та медичних виробів в обігу, ліцензування й сертифікації виробництва та імпорту лікарських засобів, оптової і роздрібної торгівлі лікарськими засобами.

За матеріалами dls.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті