Новий сумний рекорд: за добу в Україні зафіксовано 13 357 випадків COVID-19

19 Листопада 2020 11:44 Поділитися

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов під час онлайн-брифінгу, який відбувся 19 листопада, повідомив, що за минулу добу виявлено 13 357 нових випадків коронавірусної хвороби, серед них 539 дітей та 673 медичних працівники. Окрім того, за минулу добу госпіталізовано 1531 особу, летальних випадків — 257, одужало — 7400 людей, здійснено тестувань за добу — 65 402, з яких методом полімеразної ланцюгової реакції — 40 585 та методом імуноферментного аналізу — 24 817.

Міністр наголосив, що МОЗ нарощує кількість ліжок, до яких підведено кисень. За його словами, у квітні кількість ліжок, до яких було підключено кисень, було 3,5 тис., наразі цей показник становить 23 571.

Також М. Степанов зауважив, що у разі появи симптомів коронавірусної хвороби необхідно відразу зателефонувати до свого сімейного лікаря, якщо ж у вас відсутня укладена декларація, сімейний лікар у будь-якому разі супроводжуватиме вас протягом хвороби. Укласти декларації можна буде вже після одужання. Повідомив він і про те, що МОЗ працює над змінами, які б надали можливість швидко укласти декларацію із сімейним лікарем онлайн.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті