На стаціонарному лікуванні знаходяться майже 28 тис. пацієнтів з COVID-19 — Денис Шмигаль

23 Листопада 2020 4:12 Поділитися

23 листопада під час селекторної наради з питань запобігання поширенню коронавірусної хвороби в Офісі Президента України Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що на стаціонарному лікуванні знаходяться майже 28 тис. пацієнтів з коронавірусною хворобою, така динаміка зберігається впродовж останніх 2 тижнів. Віктор Ляшко, заступник міністра охорони здоров’я України, також зауважив, що тижнева динаміка захворюваності стабілізувалася.

Стосовно контролю за дотриманням громадянами маскового режиму Голова Національної поліції України Ігор Клименко повідомив, що було виписано 1300 штрафів за порушення цього карантинного заходу.

«Карантин вихідного дня та додаткові заходи безпеки дають свої результати. Ми маємо зробити все, щоб уникнути повного локдауну. Поки статистика показує, що нам вдається стримувати прогнозоване зростання. Також важливо відновити всі економічні програми та розпочати нові, щоб допомогти якомога більшій кількості людей. Адже епідемічна ситуація по всьому світу впливає на економіку», — констатував Володимир Зеленський.

Прем’єр-міністр також повідомив, що минулого тижня Уряд розробив план дій з підтримки бізнесу та окремих галузей, а вже цього тижня Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства має допрацювати показники з підтримки окремих галузей, які постраждали через запровадження карантинних обмежень.

За матеріалами president.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті