Парламент цього тижня має ухвалити пакет законопроєктів для підтримки малого та середнього бізнесу — Олена Кондратюк

30 Листопада 2020 6:06 Поділитися

Під час Погоджувальної ради депутатських фракцій та груп 30 листопада заступник голови Верховної Ради Олена Кондратюк наголосила, що Парламент має проявити свою відповідальність перед людьми та вже цього тижня розглянути й ухвалити законопроєкти, спрямовані на підтримку малого й середнього бізнесу.

«Маємо дати чіткий сигнал підприємцям, які досі не отримали належної підтримки, і вже цього тижня розглянути та ухвалити пакет цих законопроєктів. Українці, які мають власну справу, повинні отримати податкові канікули, виплати на догляд за дітьми, списання податкового боргу ще до запровадження нового локдауну, як би ми його не називали, а не після. До кожного з них мають завчасно дійти кошти з 12 млрд грн, які загалом пропонується виділити для підтримки бізнесу», — підкреслила О. Кондратюк.

За її словами, досі дуже гостро для малого бізнесу й фізичних осіб — підприємців стоїть питання щодо реєстраторів розрахункових операцій, яке треба нагально вирішити. «Запровадження реєстраторів розрахункових операцій треба щонайменше відтермінувати. Також необхідно скасувати нарешті безглузду в українських реаліях систему «кешбек», яка суттєво ускладнює життя підприємцям», — зазначила вона.

За матеріалами iportal.rada.gov.ua,
фото із facebook.com/verkhovna.rada.ukraine

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті