Держлікслужба у Львівській обл. нагадує про необхідність повідомляти в разі зміни даних, зазначених у заяві про отримання ліцензії

08 Грудня 2020 2:11 Поділитися

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Львівській обл. (далі — Держлікслужба) нагадує про зобов’язання ліцензіата повідомляти орган ліцензування про всі зміни даних, зазначених у заяві, документах та відомостях, що додавалися до заяви про отримання ліцензії: юридична адреса, номер телефону ліцензіата, електронна адреса ліцензіата, прізвище, ім’я, по батькові керівника, тощо. У разі виникнення таких змін ліцензіат зобов’язаний протягом місяця подати до органу ліцензування відповідне повідомлення в письмовій формі.

Держлікслужба наголошує, що на практиці суб’єкти господарювання в цій частині не виконують вимоги законодавства. Тому звертається до ліцензіатів з проханням перевірити всі зміни даних, зазначених у заяві, документах та відомостях, що додавалися до заяви про отримання ліцензії, та повідомити в центральний апарат Держлікслужби, а копію повідомлення направити до Держлікслужби у Львівській обл.

У разі порушення ліцензіатом строку повідомлення органу ліцензування про зміну даних ліцензіат також притягується до адміністративної відповідальності. Так, згідно з ч. 6 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення вчинення такого порушення тягне за собою накладення штрафу від 250 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 4250 до 8500 грн).

За матеріалами dls.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті