Уряд спрямував 6 млрд грн до Фонду боротьби з COVID-19 за рахунок економії бюджетних коштів

15 Грудня 2020 11:54 Поділитися

Кабінет Міністрів України на позачерговому засіданні, яке відбулося 14 грудня, перерозподілив деякі видатки державного бюджету, передбачені головним розпорядникам бюджетних коштів на 2020 р., та збільшив видатки Фонду боротьби з COVID-19 на 6 млрд грн. Про це йдеться на урядовому сайті.

Так, з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби та подолання її негативних наслідків на території України виникла необхідність у збільшенні фінансування Фонду боротьби з COVID-19 за рахунок економії коштів державного бюджету, що прогнозується до кінця 2020 р. за відповідними бюджетними програмами головних розпорядників бюджетних коштів.

«За пропозицією 36 головних розпорядників бюджетних коштів щодо скорочення видатків державного бюджету до кінця 2020 р. пропонується здійснити збалансований перерозподіл видатків загального фонду державного бюджету, передбачених головним розпорядникам коштів на 2020 р.» — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що станом на 10.12.2020 р. обсяг виділених коштів з Фонду боротьби з COVID-19 за загальним фондом державного бюджету становить 66 млрд грн, касові видатки — 45,5 млрд грн.

За матеріалами kmu.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті