Глава МОЗ України обговорив з представником компанії «АстраЗенека» терміни та логістику постачання вакцини проти COVID-19

31 Грудня 2020 1:32 Поділитися

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов провів переговори з Алеком ван Гелдером, виконавчим директором з міжнародних та урядових питань компанії «АстраЗенека». Сторони обговорили передконтрактні умови, а також терміни та логістику постачання вакцини проти COVID-19 в Україну. Про це повідомляється на сайті МОЗ України.

«Протягом декількох місяців МОЗ України налагоджує активну та ефективну комунікацію з головним офісом компанії «АстраЗенека». Сьогодні ми вже обговорили логістику та терміни поставки вакцин проти COVID-19 компанії «АстраЗенека» в Україну. Наша держава повністю готова до прийому вакцин, у нас повністю розроблено план вакцинації населення», — зазначив глава МОЗ України.

30 грудня вакцина Оксфордського університету (University of Oxford)/«АстраЗенека» була схвалена для використання у Великій Британії. Перші щеплення жителям країни буде зроблено вже в наступний понеділок.

Зі свого боку, виконавчий директор з міжнародних та урядових питань компанії «АстраЗенека» наголосив на готовності до активної співпраці з Україною. «Ми дякуємо Міністерству охорони здоров’я України за послідовність та відкритість. Наразі ми будемо опрацьовувати варіанти поставки вакцин в Україну в найближчі терміни», — резюмував А. ван Гелдер.

За матеріалами moz.gov.ua,
фото із сайту МОЗ України
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті