Закупівля якісних вакцин та належне їх зберігання для безпечної вакцинації від COVID-19 — наше з МОЗ завдання — Роман Єрмоличев

26 Січня 2021 5:35 Поділитися

25 січня 2021 р. відбулася спільна нарада за участю представників Міністерства фінансів України та Міністерства охорони здоров’я щодо обговорення питання закупівель вакцин та виконання інших заходів з протидії COVID-19 за кредитні кошти та кошти державного бюджету. Про це повідомляється на сайті Міністерства фінансів.

«Оскільки МОЗ планує під час здійснення закупівель вакцин оновити спеціалізоване обладнання для їх зберігання, звертаємо увагу на необхідність об’єктивного аналізу потреби в регіонах щодо придбання холодильників та термобоксів. Нам також важливо забезпечити всі умови для якісного збереження вакцин, адже кожна гривня платників податків має працювати ефективно насамперед для захисту здоровʼя та життя людей», — наголосив Роман Єрмоличев, заступник міністра фінансів.

Під час зустрічі, зокрема, обговорили механізми, терміни та обсяги закупівель вакцин. Наразі готуються відповідні документи в МОЗ для виконання прийнятих під час наради рішень.

За матеріалами mof.gov.ua,
фото із сайту Міністерства фінансів України

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*