МОЗ затвердило план заходів щодо виконання рішення РНБО про застосування персональних санкцій

08 Квітня 2021 3:15 Поділитися

Наказом МОЗ Украї­ни від 06.04.2021 р. № 635 затверджено План заходів Міністерства щодо виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) від 23 березня 2021 р. «Про застосування, скасування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)».

Зокрема, згідно з планом:

  • до 23 березня 2024 р. вживатимуться відповідні заходи щодо заборони участі у приватизації та оренді державного майна фізичних осіб та осіб, які діють в їхніх інтересах, до яких застосовуються обмежувальні заходи (санкції) відповідно до додатка 1 рішення РНБО;
  • до 23 березня 2024 р. або 2026 р. до осіб зазначених у додатку 2 рішення РНБО вживатимуться відповідні заходи щодо обмеження торговельних операцій; зупинення фінансових операцій; зупинення виконання економічних та фінансових зобов’язань; заборони здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг; анулювання офіційних візитів, засідань, переговорів з питань укладення договорів чи угод за рахунок коштів або із залученням юридичних осіб, до яких застосовуються обмежувальні заходи (санкції) та ін.

Серед відповідальних виконавців плану, зокрема, зазначається Державна служба України з лікарських засобів та контро­лю за наркотиками, Національна служба здоров’я України і підприємства, установи і організації, що належать до сфери управління МОЗ України.

Пресслужба «Щотижневик АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті