Ліцензійний інтегрований іспит КРОК-3 успішно склали 6 тис. інтернів — Ірина Микичак

12 Квітня 2021 4:43 Поділитися

12 квітня під час брифінгу заступник міністра охорони здоров’я України Ірина Микичак повідомила, що МОЗ завершило роботу над документами, які стосуються професійних прав та пільг медичних та фармацевтичних працівників. Відтепер професійні права та пільги медичних та фармацевтичних працівників поширюватимуться на професіо­налів з вищою немедичною освітою, які працюють у сфері охорони здоров’я. Для реалізації цього вже підписано низку нормативних актів. Таким чином, за словами доповідача, наразі усунуто перешкоди для того, щоб фахівці з немедичною вищою освітою отримували повноцінну оплату своєї праці.

Також 7 квітня завершився прийом заявок на фінансування наукових досліджень і розробок, які виконуватимуться в 2022 р. за рахунок державного бюджету. Заяви подано 22 закладами вищої та післядипломної освіти, науковими установами, що входять до сфери управління МОЗ. Загалом подано заявки на фінансування 16 тем наукових досліджень і розробок.

Найближчим часом комісія МОЗ з питань науково-дослідних робіт розпочне опрацювання поданих документів.

Крім того, доповідач поінформувала, що 30 березня Центром тестування МОЗ відповідно до затвердженого графіку проведено ліцензійний інтегрований іспит КРОК-3 «Загальна лікарська підготовка». На іспит було зареєстровано 6850 інтернів, з яких іспит успішно склав 6031.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті