Напередодні Олімпійських ігор вакцинацію провели українським спортсменам

16 Квітня 2021 12:24 Поділитися

МОЗ України повідомляє, що 15 квітня розпочалася вакцинація українських спортсменів-паралімпійців та олімпійців напередодні їх участі в Олімпійських іграх, які проводитимуться в Японії. Щеплення здійснюють вакциною виробництва компанії «Sinovac».

«Ми хочемо, щоб всі спортсмени приїхали на ці змагання без будь-яких обмежень, хочемо бачити український прапор, чути український гімн і пишатися перемогами наших спортсменів. Паралімпійці та олімпійці — гордість і надія країни. Вони гідно захищають імідж України на світовій спортивній арені, а наше завдання — зберегти їхнє здоров’я і життя», — зазначив міністр охорони здоров’я України Максим Степанов.

Він наголосив на добровільності проведення вакцинації, спортсмени прийшли на неї свідомо, після щеплення всі почувалися добре.

«Наше основне завдання — створити умови, щоб усі українські спортсмени, які їдуть представляти країну на міжнародній арені, були міцними та здоровими. Дійсно, у директивних документах та під час консультацій з національними олімпійськими комітетами країн-учасниць було підкреслено, що вакцинація не буде обов’язковою для участі в іграх. Однак, ми повинні розуміти, що це в першу чергу — безпека та повага до всіх оточуючих, щоб захистити не тільки учасників, але й сам японський народ», — наголосив міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт.

За матеріалами moz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті