НСЗУ: заклади, які працюють за договором про реімбурсацію ліків, за березень отримали понад 93 млн грн

21 Квітня 2021 11:49 Поділитися

Національна служба здоров’я України (НСЗУ) повідомляє, що надавачі екстреної медичної допомоги після відповідних законодавчих змін та переходу на новий тариф отримали доплату за лютий та всі виплати за березень. Загалом 25 центрів екстреної допомоги отримали виплати на суму 125 млн грн. За березень 1662 надавачі первинної медичної допомоги отримали 1 млрд 655 млн грн.

Заклади, які працюють з НСЗУ за договором про реімбурсацію ліків, за березень отримали понад 93 млн грн, а загалом виплати отримали 1075 надавачів послуг. За лікування пацієнтів з COVID-19 у стаціонарі в березні НСЗУ виплатила 1 млрд 993 млн грн та оплату отримали 503 спеціалізовані лікарні.

1583 надавачі спеціалізованої допомоги за пакетами послуг, які передбачають оплату за глобальним бюджетом, отримали 4 млрд 366 млн грн. Також НСЗУ починає здійснювати оплати за пріоритетними пакетами послуг, які заклади надали в березні. Адже оплата за цими напрямами здійснюється після закінчення звітного місяця і за фактично надані послуги.

Також у березні заклади отримали кошти за пакетом перехідного фінансування. 1,5 млрд грн виплатили 1569 надавачів. У квітні оплату вже отримали 1258 надавачів первинної допомоги на суму 1 млрд 313 млн грн. Щодо екстреної медичної допомоги, наступний транш заклади отримають у травні після того, як НСЗУ отримає дані від МОЗ про кількість зареєстрованих пацієнтів з коронавірусом, яким надавали допомогу.

За матеріалами nszu.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті