За квітень укладено 259 угод щодо медичних закупівель в е-каталозі Prozorro Market

13 Травня 2021 10:27 Поділитися

ДП «Медичні закупівлі України» (далі — МЗУ) інформує про діяльність медичного е-каталогу Prozorro Market за минулий місяць. Так, у квітні 135 публічних замовників придбали необхідні товари з використанням медичного е-каталогу Prozorro Market, який адмініструють фахівці МЗУ, і уклали 259 відповідних угод. Загальна сума оформлених замовлень за квітень становить 2,5 млн грн, що перевищує показник минулого місяця на 20%.

Також у цей період фахівці МЗУ кваліфікували 18 нових постачальників. Наразі їх загальна кількість становить 256. Асортимент медичної частини Prozorro Market налічує близько 5 тис. різних товарів.

МЗУ нагадує, що користуватися е-каталогом Prozorro Market вигідно як замовникам, так і постачальникам. Замовники, а це державні та комунальні заклади, можуть зручно, швидко та економно закупити потрібні їм медичні товари, не витрачаючи час на підготовку документації, адже вона генерується автоматично.

На Prozorro Market замовники співпрацюють тільки з перевіреними постачальниками, які проходять кваліфікацію адміністратором каталогу.

За матеріалами medzakupivli.com
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті