МОЗ пропонує приватним закладам охорони здоров’я долучатися до вакцинації проти COVID-19

04 Червня 2021 5:01 Поділитися

МОЗ України повідомляє, що комунальні, приватні заклади охорони здоров’я та фізичні особи — підприємці, які мають ліцензію на медичну практику, що підключені до електронної системи охорони здоров’я (далі — надавачі медичних послуг) можуть утворити мобільну бригаду чи пункт щеплення проти COVID-19. Для цього їм потрібно:

  • звернутися з офіційним запитом у довільній формі до підрозділу з охорони здоров’я обласної державної адміністрації (ОДА) або Київської міської державної адміністрації (КМДА);
  • вказати осіб, відповідальних за запис, облік залишків вакцин, актуальні телефони реєстратур.

Після цього дану заяву розглядатимуть підрозділи охорони здоров’я і якщо рішення щодо неї буде позитивним, то ОДА чи КМДА проситимуть МОЗ включити надавача медичних послуг до відповідного Переліку надавачів медичних послуг, залучених до вакцинації від COVID-19. Якщо рішення негативне, то надавач може напряму звернутися до МОЗ, яке проведе додаткові консультації за участю цього надавача медичних послуг та відповідного підрозділу охорони здоров’я.

Підрозділи з охорони здоров’я ОДА та КМДА подаватимуть списки надавачів медичних послуг до МОЗ щомісячно у період з 25-го до 30-го числа. Отримані дані МОЗ верифікуватиме та затверджуватиме оновлений перелік надавачів медичних послуг, залучених до вакцинації від COVID-19.

За матеріалами moz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті