Фармацевтична компанія «Vishpha»: про виведення на ринок нових брендів та розширення власних продуктових лінійок

У нас за плечима вже більше року життя в умовах пандемії. Разом із хвилюванням за власне здоров’я та здоров’я рідних щодня ми стикаємося з нескінченною чергою викликів, вчимося жити в умовах постійної невизначеності та перманентної турбулентності. В умовах кризи українські фармацевтичні компанії продемонстрували неабияку стійкість до кризових буревіїв та здатність протистояти найнеочікуванішим викликам, що їх у надлишку підготував для нас пандемічний 2020 р. Яскравим прикладом стабільного розвитку у нестабільному середовищі та невпинного руху, незважаючи на перешкоди, є фармацевтична компанія «Vishpha» — один з провідних вітчизняних виробників лікарських засобів. Незважаючи на складну ситуацію, спричинену пандемією, українська фармацевтична компанія «Vishpha» не стоїть на місці, прагне зробити свій вагомий внесок в українську фармацевтичну промисловість та продовжує реалізовувати обрану нею стратегію у 2021 р.

Компанія «Vishpha» активно розвиває вже відомі бренди, що завдяки рокам успішного застосування заслужили повагу лікарів та прихильність пацієнтів, та розробляє нові продукти. «Vishpha» реалізовує це завдання в сучасних умовах, розширюючи власні популярні лінійки та виводячи на ринок нові препарати, які розширюють вибір продуктів у рамках лікування пацієнтів. Можливість запропонувати хворим результат своєї праці — велике досягнення для «Vishpha». Це демонструє стійкість команди фармацевтичної компанії «Vishpha», яка, незважаючи на турбулентність, спричинену епідеміологічною ситуацією та впливом пандемії на мікро- та макроекономічні процеси, спромоглася успішно відповісти на всі виклики. Ключовим активом компанії, що є запорукою її успіху та стабільної роботи в умовах епідемії, є її команда висококваліфікованих фахівців, які всім серцем вболівають за результати своєї праці. У компанії створено атмосферу, в якій кожен може вільно ділитися новими ідеями, що і є основою активного впровадження сучасних підходів у роботі «Vishpha».

З метою задоволення попиту на популярні лікарські засоби виробництва «Vishpha», а також створення додаткових виробничих потужностей для нових брендів фармацевтична компанія постійно інвестує в розширення та модернізацію вже існуючих та запуск нових сучасних виробничих ліній. Так, нещодавно фармацевтична компанія «Vishpha» відкрила дві нові виробничі дільниці, а саме: дільницю з виробництва капсул і таблеток та дільницю з виробництва супозиторіїв. Виробничі потужності «Vishpha» сертифіковано на відповідність стандартам належної виробничої практики (Good Manufacturing Practice — GMP). Ключовим пріоритетом компанії є забезпечення належної якості продукції, тому компанія «Vishpha» створила, впровадила та постійно вдосконалює фармацевтичну систему якості згідно з регуляторними вимогами, яка підтверджена чинними сертифікатами.

«Vishpha» як одна з провідних українських фармацевтичних компаній, виробник лікарських засобів, розширює свою присутність на експортних ринках країн ближнього та дальнього зарубіжжя: США, Білорусії, Грузії, Молдови, Узбекистану та ін. Компанія активно реєструє на експортних ринках лікарські засоби різних терапевтичних напрямків.

Досвід того, як минулий рік змусив компанії змінюватися та адаптуватися, став домінантою для розвитку виробничих процесів фармацевтичної компанії «Vishpha». Однак на відміну від багатьох інших компаній «Vishpha» не зупинила виведення нових препаратів на ринок, оскільки розуміла свою високу відповідальність за здоров’я українців та ставила в якості найвищого пріоритету задоволення медичних потреб пацієнтів. Маючи у своєму штаті підрозділ фармацевтичної розробки та залучаючи провідних спеціалістів у цій сфері, фармацевтична компанія «Vishpha» поряд з дослідженням препаратів, що вже давно наявні на фармацевтичному ринку і по праву отримали визнання пацієнтів, фокусує свою дослідницьку активність на розробці нових продуктів. На початку 2021 р. продуктовий портфель компанії поповнився цілим рядом нових продуктів.

Одними з найбільш знаних лінійок препаратів є МЕНОВАЗАН, ЕКЗІК, УРОХОЛУМ, ПІКОСЕН. Також нещодавно продуктовий портфель компанії поповнився такими засобами, як ДІЛАТІЛ крем та ДІЛАТІЛ ДУО супозиторії, ЛАБІУМ та ЛАБІУМ АДВАНС, ХЕЛПЕР ПОМІЧНИК.

Ключовим прагненням компанії «Vishpha» є активний рух вперед та зміцнення позицій компанії за допомогою продуктів, які вже виведені на фармацевтичний ринок, та нових брендів. Компанія володіє знач­ним потенціалом у сфері розробки нових продуктів і наразі планується виведення на ринок ще низки нових препаратів. Компанія «Vishpha» пишається своїми здобутками та стійко йде далі, вдосконалюючись та створюючи нове.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»
Бренд ЕКЗІК представляє лінійку продуктів для лікування та профілактики грибкових уражень стоп і нігтів. Нафтифіну гідрохлорид, що є діючою речовиною препаратів ЕКЗІК крем 15 г та ЕКЗІК розчин 20 мл, проявляє протигрибкову, антибактеріальну та протизапальну дію, знищуючи грибкову інфекцію, та створює умови для відновлення здоров’я нігтів і шкіри стоп.
ЕКЗІК Старт — крем з комплексними властивостями, який допомагає боротися з гіперкератозом (огрубінням та потовщенням шкіри стоп) та ураженням шкіри стоп та нігтів грибком.
ЕКЗІК: здорові стопи, доглянуті нігті!
ДІЛАТІЛ — крем для ректального застосування, що допомагає полегшити свербіж і печіння, пов’язані з гемороєм. ДІЛАТІЛ — сприяє процесу загоєння ран слизової оболонки, допомагає захистити подразнені і запалені ділянки при тріщинах заднього проходу, покращує кровообіг, сприяє відновленню пошкоджених тканин.
ДІЛАТІЛ ДУО — комбінація діосміну та гесперидину у формі ректальних супозиторіїв при геморої. Активні компоненти ДІЛАТІЛ ДУО зменшують вираженість запалення, підвищують тонус та еластичність судинної стінки, зменшують застійні явища та нормалізують кровообіг.
ДІЛАТІЛ при свербежі та печінні, пов’язаних з гемороєм. Позбудься дискомфорту!
УРОХОЛУМ — препарат, до складу якого входять екстракти 10 лікарських рослин. УРОХОЛУМ призначений для лікування циститів, сечокам’яної хвороби, інших захворювань сечовидільної системи та нирок. УРОХОЛУМ випускається у формі крапель (25 мл та 40 мл), а тепер і у формі капсул, № 60, для зручності пацієнтів, що не мають можливості застосовувати краплі.
УРОХОЛУМ: сила природи від циститу!
МЕНОВАЗАН мазь призначена для полегшення болю в м’язах та суглобах. Активні компоненти препарату новокаїн і анестезин зменшують вираженість болю, а ментол зумовлює охолоджувальний ефект.
Новинка МЕНОВАЗАН САЛІЦИЛАТ — завдяки розігріваючим властивостям стимулює кровообіг в пошкоджених ділянках, розслаблює м’язи та тонізує тканини.
Ще одна новинка МЕНОВАЗАН ФЛЕКСПРЕЙ — препарат у формі спрею! Ментол, новокаїн та анестезин забезпечують потрійний ефект, а завдяки спеціальній формі спрею засіб зручно наносити.
МЕНОВАЗАН — перша допомога при болю в м’язах та суглобах!
ЛАБІУМ — крем для лікування герпесу, до складу якого входить пенцикловір, який значно скорочує час загоєння, попереджаючи подальший розвиток хвороби, навіть після виникнення папул і пухирців, зменшує больові відчуття та тривалість періоду лущення кірки, яка утворюється внаслідок розвитку вірусної інфекції. Курс лікування ЛАБІУМ становить 4 дні.
ЛАБІУМ АДВАНС — крем, що рекомендовано застосовувати для догляду за шкірою навколо губ та при ознаках герпесу губ. Тривалість обробки ураженої слизової оболонки губ становить 4 дні.
ЛАБІУМ АДВАНС — подвійна формула успіху при догляді за шкірою з ознаками герпесу губ!
ХЕЛПЕР ПОМІЧНИК — багатофункціональний крем, що полегшує дискомфорт при порізах і подряпинах та захищає від подальшого розвитку інфекції завдяки дезінфекційним властивостям компонентів. Завдяки спеціально розробленій формулі, яка містить кераміди, заживлює шкіру та відновлює її бар’єрну функцію. Можна також застосовувати при незначних опіках та укусах комах — засіб сприяє зменшенню свербежу та заспокоює шкіру.
ХЕЛПЕР ПОМІЧНИК — крем з керамідами для скорішого загоєння!

Інформація для професійної діяльності медичних і фармацевтичних працівників

ЕКЗІК. Лікарська форма. Крем. Р.п. № UA/17250/01/01 від 22.02.2019 до 22.02.2024 р. Розчин нашкірний, № UA/17183/01/01 від 24.01.2019 до 24.01.2024 р. Склад. Нафтифіну гідрохлорид. Показання. Місцеве лікування грибкових інфекцій, спричинених чутливими до нафтифіну патогенами: грибкові інфекції шкіри та шкірних складок; міжпальцеві мікози; грибкові інфекції нігтів; шкірні кандидози; висівкоподібний лишай; запальні дерматомікози, що супроводжуються свербежем або без нього. Протипоказання. Підвищена чутливість до нафтифіну або до інших компонентів засобу. Препарат не можна наносити на ранову поверхню. Не застосовувати для лікування очей. Побічні реакції. У поодиноких випадках можуть проявлятися місцеві реакції: сухість шкіри, почервоніння та відчуття печіння, еритема, свербіж, місцеве подразнення.

УРОХОЛУМ. Склад. Водно-спиртовий екстракт із суміші: моркви дикої плодів, ортосифону тичинкового листя, споришу трави, кукурудзи стовпчиків з приймочками, бузини чорної квіток, хвоща трави, хмелю шишок, берези бруньок, звіробою трави, м’яти листя. Код АТХ G04B Х. Показання. У складі комплексної терапії при гострих та хронічних захворюваннях (неспецифічної інфекції) сечовивідних шляхів (цистит, уретрит) та нирок (пієлонефрит), хронічних неінфекційних захворювань нирок (нефрит, нефроз); сечокам’яна, нирковокам’яна хвороби та сольовий діатез (профілактика утворення конкрементів, у тому числі після їх видалення); хронічний холецистит, дискінезія жовчовивідних шляхів. Протипоказання. Підвищена чутливість до компонентів препарату. Зміна реологічних властивостей крові, обтураційна жовтяниця. Побічні реакції. Алергічні реакції, запаморочення, диспептичні явища. Лікарська форма. Краплі оральні. Р.п. UA/11755/01/01. Термін дії необмежений з 13.03.2018 р. Лікарська форма. Капсули. Р.п. UA/18562/01/01. Термін дії з 22.02.2021 до 22.02.2026 р.

ЛАБІУМ. Склад. Пенцикловір. Лікарська форма. Крем. Фармакотерапевтична група. Хіміотерапевтичні засоби для місцевого застосування. Противірусні препарати. Код АТХ D06В В06. Показання. Герпес губ. Протипоказання. Підвищена чутливість до пенцикловіру, фамцикловіру або інших компонентів препарату (наприклад пропіленгліколю). Не слід застосовувати пацієнтам з імунодефіцитом. Побічні реакції. Загальні розлади та порушення у місці введення препарату: реакції у місці застосування. З боку імунної системи: реакції гіперчутливості, включаючи кропив’янку. З боку шкіри та підшкірної клітковини: алергічний дерматит (включаючи висипання, свербіж, пухирі і набряки, у тому числі обличчя та губ). Можливі випадки контактного дерматиту та подразнення у місці нанесення. Р.п. UA/17890/01/01 Термін дії з 23.01.2020 до 23.01.2025 р.

МЕНОВАЗАН. Склад. Ментол, новокаїн, анестезин. Лікарська форма. Мазь. Фармакотерапевтична група. Протисвербіжні засоби. Код АТХ D04A X. Показання. Невралгії, міалгії, артралгії; дерматози, що супроводжуються свербежем. Протипоказання. Підвищена чутливість до компонентів препарату. Побічні реакції. Можливі алергічні реакції, контактний дерматит. Р.п. № UA/5829/02/01. Термін дії необмежений з 20.03.2017 р.

МЕНОВАЗАН ФЛЕКСПРЕЙ. Склад. Анестезин, новокаїн, ментол. Лікарська форма. Розчин для зовнішнього застосування, спиртовий. Фармакотерапевтична група. Засоби, що застосовуються місцево при суглобовому та м’язовому болю. Код АТХ М02А Х. Показання. Препарат призначають при невралгіях, міалгіях, артралгіях. Протипоказання. Препарат протипоказаний при підвищеній чутливості до новокаїну та інших складових компонентів препарату. Побічні реакції. Можливі алергічні реакції (гіперемія, подразнення шкіри, відчуття свербежу, висипи, набряк, кропив’янка). Р.п. № UA/17592/01/01. Термін дії з 16.08.2019 до 16.08.2024 р. Виробник. ТОВ «ДКП «Фармацевтична фабрика».

Інструкції для медичного застосування лікарських засобів наведені у скороченому вигляді. З повною інформацією про препарати можна ознайомитися в інструкції для медичного застосування.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті