Оголошено про початок конкурсу на посади незалежних членів Наглядової Ради ДП «МЗУ»

11 Серпня 2021 3:21 Поділитися

Державне підприємство «Медичні закупівлі України» (ДП «МЗУ») інформує про те, що розпочався конкурс на посади незалежних членів Наглядової ради підприємства. Потенційні кандидати мають відповідати таким вимогам:

  • наявність повної вищої освіти, зокрема в галузі медицини, управління та адміністрування, фінансів, економіки, аудиту, банківської справи, виробництва та технологій, міжнародних відносин, права;
  • стаж роботи на керівних посадах не менш як п’ять років або державної служби чи прирівняної до неї служби не менш як п’ять років;
  • добропорядність, неупередженість та бездоганна ділова репутація;
  • не посідати виборні посади та не бути посадовою особою органів державної влади та/або місцевого самоврядування;
  • наявність повної цивільної дієздатності;
  • відсутність непогашеної судимості;
  • не мають бути та не були протягом попередніх 6 років засновниками, акціонерами (учасниками), керівниками, членами наглядової ради, працівниками чи представниками особи, до якої Урядом Украї­ни застосовано персональні, спеціальні економічні чи інші обмежувальні заходи (санкції).

Щодо переліку документів. Для участі у відборі претендент особисто подає та/або надсилає електронною поштою заяву про участь у відборі (українською та англійською мовами). Разом із заявою подається:

  • копія документа, що посвідчує особу, копії трудової книжки (за наявності) або документів, що підтверджують наявність досвіду роботи*, копію документа про вищу освіту;
  • біографічна довідка (резюме) (українською та англійською мовами);
  • згода на обробку персональних даних (українською та англійською мовами);
  • не менше 3 рекомендаційних листів від суб’єктів із прозорою репутацією та відсутністю конфлікту інтересів (українською або англійською мовами);
  • заява щодо відповідності критеріям незалежності кандидата на посаду члена наглядової ради (українською та англійською мовами);
  • лист про відсутність конфлікту інтересів кандидата на посаду члена наглядової ради (українською та англійською мовами);
  • мотиваційний лист щодо виконання функцій члена наглядової ради (обсягом не більше двох сторінок, українською та англійською мовами).

Претендент може подати інші документи, які підтверджуватимуть його професійні та/або моральні якості. Детальніше ознайомитися з вимогами до вказаної посади можна за посиланням. Термін подання документів — до 18:00 (за київським часом) 30.08.2021 р. ДП «МЗУ» закликає фахових експертів у сфері закупівель, охорони здоров’я, фінансів та управління брати участь у конкурсі та посилити роботу державного підприємства власними знаннями та досвідом.

Підприємство зазначає, що за результатами фінансової звітності 2020 р. ДП «МЗУ» було зараховано до категорії «особливо важливих для економіки підприємств». Згідно з фінансовою звітністю, вартість активів підприємства на кінець 2020 р. становила понад 2 млрд грн. З огляду на це відбір на посади незалежних членів Наглядової ради буде здійснюватися номінаційним комітетом при Кабінеті Міністрів Украї­ни відповідно до порядку, затвердженого постановами КМУ від 10.03.2017 р. № 142 та від 03.09.2008 р. № 777.

Варто нагадати, що 29 червня Віктор Ляшко, міністр охорони здоров’я, підписав наказ про оголошення конкурсного відбору кандидатів на зайняття 5 посад незалежних членів наглядової ради ДП «Медичні закупівлі України».

Окрім того, як повідомляють у підприємстві, 2 серпня Комітет з призначень керівників особливо важливих державних підприємств (номінаційний комітет) Кабінету Міністрів України погодив пакет документів для оголошення конкурсу на 5 вакантних посад незалежних членів Наглядової ради ДП «МЗУ».

«Конкурс супроводжується міжнародною рекрутинговою компанією за підтримки проєкту міжнародної технічної допомоги «Безпечні, доступні та ефективні ліки для українців» USAID Україна SAFEMed. Склад обраної Наглядової ради за результатами конкурсу затверджуватиметься Номінаційним комітетом», — зазначено в повідомленні.

За матеріалами facebook.com/uamedpro
*Такими документами можуть бути:
– довідка/виписка від департаменту управління персоналу відповідної компанії;
– податкова декларація (від органів державної влади);
– довідковий (рекомендаційний) лист керівника;
– трудові (цивільно-правові) договори та інші документи.
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті