Merz Therapeutics та ACINO підписали дистрибуційну угоду

ACINO займатиметься просуванням і комерціалізацією продуктів Merz Therapeutics у таких терапевтичних напрямках, як гастроентерологія, неврологія і дерматологія, включаючи проблематику випадіння волосся, в Україні, Білорусі, Азербайджані, Казахстані, Киргизстані, Туркменістані та Монголії.

Фармацевтична група компаній ACINO (Швейцарія) уклала ексклюзивну дистриб’юторську угоду з Merz Therapeutics (Німеччина), компанія Merz Pharmaceuticals GmbH, на комерційну реалізацію і просування ряду препаратів Merz Therapeutics в Україні, регіоні СНД (за винятком Росії) і Монголії, з 1 липня 2021 р.

До пакета угоди входять наступні торгові марки: HEPA-MERZ®, PK-MERZ®, PANTOGAR®, CONTRACTUBEX®, у 10 асортиментних позиціях

Згідно з умовами цієї угоди ACINO займатиметься просуванням і комерціалізацією продуктів Merz Therapeutics у таких терапевтичних напрямках, як гастроентерологія, неврологія і дерматологія (печінкова енцефалопатія, хвороба Паркінсона, лікування шрамів і проблематика випадіння волосся) в Україні, Білорусі, Азербайджані, Казахстані, Киргизстані, Туркменістані і Монголії.

До пакета угоди входять наступні торгові марки: HEPA-MERZ®, PK-MERZ®, PANTOGAR®, CONTRACTUBEX® у 10 асортиментних позиціях.

ACINO зміцнює свої позиції на фармацевтичному ринку України та країн СНД, а також у сусідніх з нею країнах, створюючи нові робочі місця на локальному рівні, щоб забезпечувати постійний доступ до якісних лікарських засобів на ринках країн, що розвиваються.

Частка ринку ACINO в Україні перевищує 3,3%*, і сьогодні вона входить до п’ятірки найбільших фармацевтичних компаній країни, що оперують на ринку. Компанія займає одні з провідних позицій на фармацевтичному ринку України в таких терапевтичних напрямках, як психіатрія, неврологія, кардіологія і ендокринологія.

«Партнерство — невід’ємна частина нашої стратегії. Ця угода ще більше зміцнює нашу присутність у регіоні СНД і сусідніх з нею країнах, де ми зарекомендували себе як надійний виробник і провідний постачальник якісних препаратів. Завдяки цій угоді ми розширили асортимент нашого портфеля, надавши пацієнтам та медичним працівникам доступ до інноваційних лікарських засобів на обраних ринках. Як надійний партнер ми будемо здійснювати імпорт, дистрибуцію, маркетинг, а також відповідати за проведення заходів, спрямованих на підвищення інформування пацієнтів про захворювання, ефективне лікування яких можуть запропонувати продукти в рамках даної угоди», — зазначив Євген Заїка, регіональний директор ACINO в Україні і країнах СНД.

«Партнерство — центральний стратегічний елемент Merz Therapeutics. Тому я дуже рада оголосити про дистриб’юторську угоду, яку ми щой­но підписали з ACINO. Ми знайшли партнера, для якого партнерство так само важливе, як і для нас. Я розраховую на співпрацю, яка цінується по обидва боки, ґрунтується на довірі і спрямована показати високі результати на ринку. Це ще один крок компанії, спрямований на зміцнення нашої місії, — поліпшення якості життя ще більшої кількості пацієнтів», — зазначив Андреа фон дер Ліппе, віцепрезидент, керівник відділу глобальних дистриб’юторських партнерств Merz Therapeutics.

Про компанію Merz Therapeutics

Компанія Merz Therapeutics, бізнес-підрозділ Merz Pharmaceuticals GmbH, зі штаб-квартирою у Франкфурті, Німеччина, представлена в більш ніж 90 країнах, з філією в Північній Америці в Ролі, Північна Кароліна. Merz Pharmaceuticals GmbH є частиною Merz Group, приватної сімейної компанії, яка більше 110 років присвятила розробці інновацій, що задовольняють потреби пацієнтів і клієнтів. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте: www.merz.com/our-businesses/therapeutics.

Про компанію ACINO

ACINO — швейцарська фармацевтична компанія зі штаб-квартирою в Цюриху, що спеціалізується на обраних ринках у країнах СНД, Близького Сходу, Росії, Африки і Латинської Америки. Компанія знаходиться у власності приватних інвестиційних фондів Nordic Capital і Avista Capital Partners. Пропонує якісні лікарські засоби для забезпечення доступної медичної допомоги на ринках країн, що розвиваються. Як міжнародний партнер фармацевтичних компаній ACINO надає готові рішення, починаючи з розробки і реєстрації препаратів і закінчуючи контрактним виробництвом, упаковкою та логістикою. Детальніше — www.acino.swiss.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»,
за матеріалами, наданими компанією ACINO
*За обсягами продажу лікарських засобів та дієтичних добавок у грошовому вираженні за підсумками І півріччя 2021 р. за даними аналітичної системи дослідження ринку «PharmXplorer»/«Фармстандарт» компанії «Proxima Research»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті