МОЗ разом із місцевою владою підготували Умань до святкування Рош-га-Шана

03 Вересня 2021 11:14 Поділитися

МОЗ повідомляє, що спільно з місцевою владою м. Умань, міжнародними партнерами та гуманітарними організаціями цьогоріч забезпечило можливість святкування Рош-га-Шана. У місто вже доставлено майже 20 тис. антисептиків і 190 тис. медичних масок для хасидських паломників. Окрім безпекових та протиепідемічних заходів, у місті також активно проводять вакцинацію, аби сформувати безпечне середовище. Усього в Умані хоча б одним щепленням від COVID-19 охоплено понад 30% населення.

У місті посилили протиепідемічні норми, побудували чіткі маршрути для тестування після перетину кордону та завдяки підтримці міжнародних партнерів розгорнули додаткові місця тестування та контролю стану здоров’я.

Також для паломників уже розгорнуто намети Червоного Хреста, де вони зможуть отримати засоби індивідуального захисту, інформаційні матеріали та консультації. Також для лікування підготовано основні та резервні ліжка у разі необхідності надання ургентної медичної допомоги.

ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» також запустила гарячу інформаційну лінію, за якою паломників консультуватимуть із питань здоров’я англійською та івритом.

За матеріалами moz.gov.ua та

www.phc.org.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті