Реімбурсація інсулінів та нейролептиків: оприлюднено попередні результати формування Реєстру лікарських засобів

09 Вересня 2021 5:18 Поділитися

Національна служба здоров’я України (НСЗУ) оприлюднила попередні результати формування Реєстру лікарських засобів, які підлягають реімбурсації, для препаратів інсуліну, а також для лікування розладів психіки та поведінки, епілепсії.

Протягом наступних 5 робочих днів можна подати нові заяви для зниження оптово-відпускної ціни для тих лікарських засобів, оптово-відпускна ціна добової дози яких не перевищує 10% від мінімальної оптово-відпускної ціни добової дози, або ж звернутися з виправленням технічних помилок у попередніх результатах.

НСЗУ розглядатиме подані заявниками документи протягом 5 робочих днів після закінчення строку їх подання.

Після завершення опрацювання документів пропозиції про включення препаратів до Реєстру лікарських засобів, які підлягають реімбурсації, буде надіслано на затвердження МОЗ.

Також НСЗУ для зручності оприлюднила перелік лікарських засобів, оптово-відпускну ціну яких можна знизити за результатами розрахунків.

Нагадаємо, що з 1 жовтня НСЗУ почне адмініструвати програму реімбурсації препаратів інсуліну, а також з цієї дати розпоч­неться нова програма реімбурсації лікарських засобів для лікування пацієнтів з розладами психіки та поведінки, епілепсією.

За матеріалами nszu.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті