Яка інформація міститься на дашборді РНБО? Пояснює МОЗ

07 Жовтня 2021 4:57 Поділитися

Міністерство охорони здоров’я України інформує, що на інформаційні панелі Ради національної безпеки і оборони (РНБО) з питань COVID-19 можна відстежувати всю актуальну інформацію про ліжковий фонд та госпіталізацію хворих на коронавірусну хворобу. Зокрема, у розділах дашборду можна знайти відомості про кількість вільних та зайнятих ліжок у всіх медичних закладах України.

Так, станом на 7 жовтня 2021 р. відомо, що найбільша кількість пацієнтів з COVID-19 знаходиться у лікарнях Донецької обл. – 73% зайнятих ліжок. На другому місці Харківська обл. – 69%, на третьому – Дніпропетровська обл. – з показником 65%. Між тим, найнижчий рівень госпіталізації сьогодні у Кіровоградській обл. – 20%. Також на порталі можна дізнатися, скільки серед госпіталізованих пацієнтів знаходяться на кисневій підтримці. Найбільше сьогодні – у Донецькій обл., там кисню потребують 69% ушпиталених хворих. Трохи нижчі показники у Харківській обл. – 67% і майже така сама статистика у Запорізькій обл.  – 64%.

Окрім показників використання ліжкового фонду, на порталі розміщено останні дані про перебіг вакцинації, а також інформацію щодо поширення коронавірусної інфекції як в Україні, так і загалом у світі.

У повідомленні зазначається, що згідно з останньою інформацією, станом на 7 жовтня 2021 р. в Україні з початку пандемії виявлено 2 497 643 випадки захворювання на COVID-19, 57 840 українців померло, 2 277 762 – одужали і 162 041 – хворіє. Інформація на карті оновлюється щоденно на підставі статистичних даних щодо лабораторно підтверджених випадків захворювання.

За матеріалами moz.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті