Шприц-ручка SoloSTAR® відзначена нагородою

14 лютого «sanofi-aventis» повідомила, що SoloSTAR® — нова одноразова інсулінова шприц-ручка для хворих на цукровий діабет І та ІІ типу — відзначена нагородою Чиказького музею архітектури та дизайну «Атенеум» 2007 GOOD DESIGN™. «Lantus® SoloSTAR® та Apidra® SoloSTAR®, які стали результатом більш ніж чотирирічної інтенсивної роботи, були створені у діалозі з пацієнтами, медичними сестрами та лікарями і відповідають високим виробничим стандартам», — зазначив Поль Янсен (Paul Jansen), голова відділу медичних приладів компанії «sanofi-aventis».

Крістіан Наркєвіч-Лейн (Christian К. Narkiewicz-Laine), президент Чиказького музею архітектури та дизайну «Атенеум», наголосив: «Для деяких хворих на діабет необхідність самостійного здійснення ін’єкції може стати перешкодою для початку терапії інсуліном. SoloSTAR є поєднанням витонченого стильного дизайну з легкою у використанні, але доволі складною сучасною технологією введення інсуліну».

Результати нещодавно проведеного дослідження за участю понад 2000 хворих на діабет (16% з проблемами спритності рук і 15% з поганим зором, що не піддається корекції за допомогою окулярів), присвяченого використанню Lantus SoloSTAR у щоденній клінічній практиці, свідчать, що більш ніж 95% учасників були задоволені або дуже задоволені використанням SoloSTAR для введення інсуліну, незалежно від того, який тип діабету вони мали та які прилади раніше застосовували.

Шприц-ручка SoloSTAR має простий, інтуїтивно зрозумілий дизайн, чітке забраження на дисплеї, і для правильного її застосування необхідно засвоїти лише декілька кроків.

Apidra SoloSTAR та Lantus SoloSTAR отримали схвалення Європейського агентства з лікарських засобів (European Medicines Agency) у вересні 2006 р., остання також була схвалена Управлінням з контролю за харчовими продуктами та лікарськими засобами США (Food and Drug Administration) у квітні 2007 р.

За матеріалами www.sanofi-aventis.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті