Оновлена реакція Sanofi на ситуацію в Україні

30 Березня 2022 3:02 Поділитися

Компанія Sanofi виступає проти російської війни в Україні і повністю підтримує позицію міжнародного співтовариства, і тому вирішила негайно припинити будь-які нові інвестиції, не пов’язані з постачанням необхідних і тих, що змінюють якість життя, лікарських засобів і вакцин в росію та білорусь.
Це включає всі витрати на рекламу та промоцію, а також припинення будь-якого нового набору пацієнтів для поточних клінічних досліджень, хоча компанія продовжуватиме лікувати пацієнтів, які вже зареєстровані.
Повне припинення діяльності Sanofi позбавить людей необхідних ліків і вакцин, які змінюють їх життя і додасть їм страждань. Відповідно до повідомлення компанії це суперечило б їх меті, адже Sanofi завжди фокусує свою увагу на пацієнтах.
Sanofi робить все можливе, щоб підтримати Україну та український народ, у тому числі своїх співробітників. Минулого тижня було вжито комплекс заходів, щоб допомогти працівникам компанії в Україні подолати цю критичну ситуацію. Sanofi також надає підтримку через співробітників компанії в сусідніх країнах колегам та їхнім родинам, які прийняли важке рішення залишити Україну.
Окрім фінансових пожертв компанії Червоному Хресту, Фонд Sanofi координує пожертву життєво важливих ліків та вакцин для підтримки українських пацієнтів та українських біженців. На сьогодні 10,5 млн щоденних доз (наприклад інсулінів, протиепілептичних засобів та ліків, які використовуються в екстрених ситуаціях) було пожертвувано, що потенційно принесе користь 360 тис. пацієнтів.

За матеріалами www.sanofi.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті