Профільний комітет рекомендує Парламенту прийняти в цілому закон щодо обмеження обігу вироблених у росії та Білорусі ліків

11 Травня 2022 4:10 Поділитися

11 травня відбулося онлайн-засідання Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування (далі — Комітет), під час якого народні депутати розглянули підготовлений до другого читання законопроєкт № 7313 щодо обмеження обігу лікарських засобів, виробництво яких розташоване на території росії або Білорусі.

Присутні під час онлайн-засідання Комітету заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексій Соловйов та перший заступник міністра охорони здоров’я Олександр Комаріда висловилися про відсутність з боку відомств зауважень до підготовленого до другого читання законопроєкту.

Усього народними депутатами України було подано 17 поправок до законопроєкту, з яких пропонується врахувати 5, врахувати редакційно — 2, врахувати частково — 1 і відхилити — 9.

За результатом засідання Комітету парламентарі одноголосно ухвалили рішення рекомендувати Верховній Раді України прийняти запропоновану Комітетом остаточну редакцію проєкту закону в другому читанні та в цілому.

Представляти законопроєкт у другому читанні в Парламенті буде Михайло Радуцький, голова Комітету.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті