Держлікслужба просить актуалізувати та щоденно доповнювати дані про пошкоджені аптеки

12 Травня 2022 12:00 Поділитися

На виконання доручення голови Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (далі — Держлікслужба), з метою оцінки збитків, завданих фармацевтичній галузі в результаті війни проти України, керівництво Держлікслужби в Донецькій обл. звернулося до суб’єктів господарювання з проханням актуалізувати та щоденно доповнювати дані про пошкоджені, зруйновані аптеки за посиланням: docs.google.com/spreadsheets/d/1-S-7iQVIq_CbMwN2zxj6Rmgr13pBzlwx/edit#gid=296058070.

У разі виникнення змін у діяльності аптечних закладів (у тому числі призупинення діяльності), необхідно повідомляти Держлікслужбу за адресою: 03115, м. Київ, просп. Перемоги, 120А або на електронну адресу: [email protected] та подати заяву про зупинення провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами на визначений термін.

Суб’єкти господарювання подали інформацію про майже 350 пошкоджених аптек в Луганській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Чернігівській, Харківській, Херсонській, Миколаївській областях та м. Київ.

Повідомлено про пошкодження обладнання та розграбування аптечних закладів.

Механізм компенсації за пошкоджені та зруйновані аптеки поки що не розроблено.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті