Компанія КРКА щодо надання гуманітарної допомоги українським пацієнтам

17 Травня 2022 3:38 Поділитися

Компанія КРКА глибоко стурбована жахливими подіями в Україні, людськими втратами, руйнуваннями та гуманітарною катастрофою в багатьох регіонах нашої країни та сподівається, що мир якнайшвидше повернеться в Україну.

KРKA підтримує українську команду та надає допомогу кожному співробітнику. Компанія робить усе можливе, щоб забезпечити українців якісними лікарськими засобами для подальшої терапії пацієнтів з поширеними захворюваннями.

КРКА організувала пожертву лікарських засобів на суму більше 6 млн грн для українських пацієнтів через благодійну організацію «Карітас Україна». Серед препаратів, що передала компанія КРКА, протизапальні та знеболювальні лікарські засоби, глюкокортикостероїди, антибіотики, препарати, що застосовуються при серцево-судинних та онкологічних захворюваннях.

Компанія продовжує роботу проєкту «Захисти судини — збережи серце», який дає можливість пацієнтам із серцево-судинними захворюваннями отримувати необхідне їм лікування за доступною ціною.

Низка препаратів КРКА завдяки доступним цінам залучена до реалізації державної програми «Доступні ліки».

Компанія КРКА постійно докладає зусиль для безперервного постачання лікарських засобів в Україну.

Команда компанії була, є і буде разом з українськими пацієнтами, лікарями, фармацевтами, на благо всього живого навколо нас, заради здоров’я кожного.

За матеріалами,
наданими компанією КРКА

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті