Відмінна оптика — в інтернет-магазині та салонах «Київлінза» за доступними цінами!

03 Червня 2022 8:59 Поділитися

«Київлінза» — магазин оптики, який постійно працює над своїм сервісом. «Київлінза» намагається покращувати обслуговування та дбати про кожного клієнта, ставлячи у пріоритет делікатний підхід та швидке виконання замовлень. «Київлінза» — не просто салон оптики, відгуки про який раніше були не надто гарними. Завдяки конструктивній критиці покупців магазин зміг суттєво покращити сервіс та стати більш клієнтоорієнтованим. Наприклад, «Київлінза» пропонує можливість перевірити зір безкоштовно!

Аргументи на користь «Київлінза»

«Київлінза» завжди уважно читає відгуки про свої магазини оптики у Львові та Києві, представлені на сторонніх сервісах, щоб постійно покращувати сервіс. «Київлінза» дбає про те, що думають клієнти, і дуже хоче стати ідеальним постачальником не тільки для покупців, але і для самовдосконалення.

Аргументи на користь замовлення оптики в «Київлінза»:

  • широкий асортимент лінз, окулярів, оправ, багатофункціональних рідин для догляду та аксесуарів;
  • можливість підібрати лінзи за виписаним офтальмологом рецептом на сайті за допомогою спеціальної форми;
  • консультанти «Київлінза» готові відповісти на будь-які запитання клієнтів, якщо вони вагаються з вибором;
  • безкоштовна примірка лінз на один день для тих, хто поки що не пробував одноразову оптику для покращення зору;
  • безкоштовна комп’ютерна діагностика зору в салонах «Київлінза», вона триватиме не більше 20 хв;
  • «Київлінза» працює тільки з перевіреними постачальниками, аби гарантувати високу якість асортименту товарів;
  • можливість придбання за приємною ціною завдяки соціальній програмі;
  • відправка товарів у день замовлення, невелика сума мінімальної доставки: «Київлінза» привезе все необхідне для ваших очей до будь-якої точки України протягом 1–3 днів.

«Позитивні відгуки щодо салонів оптики «Київлінза» в інтернеті дають нам величезний стимул для продовження нашої роботи і означають, що ми рухаємося в правильному напрямку, постійно покращуючи сервіс!», — відзначають у «Київлінза».

Власний бренд

Ознайомившись з відгуками щодо оптик на різних інтернет-майданчиках, «Київлінза» намагається стати найкращою у цьому сегменті, щоб задовольняти усі запити покупців. Щоб запропонувати клієнтам максимально вигідні умови, «Київлінза» створила власний бренд Solente, що пропонує вигідне співвідношення ціни і якості. Увесь асортимент виготовляється на одних з провідних заводів Іспанії, Італії, Малайзії, Туреччини, КНР та Кореї.

У лінійці оптики Solente представлені:

  • силікон-гідрогелеві та гідрогелеві лінзи;
  • кольорова оптика з діоптріями та без них;
  • пероксидні системи;
  • багатофункціональні розчини для догляду за оптикою;
  • стильні футляри для зберігання окулярів та серветки з мікрофібри для очищення.

Лінзи марок Sitara та Impero від бренду Solente відрізняються чудовими показниками кисневопроникності, які є одними з найкращих на ринку оптики. «Київлінза» пропонує придбати не лише стандартні варіанти, а й вироби на замовлення.

Купити лінзи, окуляри та аксесуари зі швидкою доставкою можна на сайті. Також відвідайте магазини оптики Києва, відгуки про які на авторитетних інтернет-майданчиках завжди уважно вивчаються фахівцями магазину, щоб стати більш орієнтованими на клієнтів.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

за матеріалами, наданими «Київлінза»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Марія Кулеба 28.09.2022 4:30
Довго шукала якісну оптику, але кожна друга приспала негативними відгуками, потрапити до дилетантів не дуже хотілося. У Київлінзу потрапила випадково, якщо можна так сказати, за порадою майстра манікюру (дівчинка там ланзи собі купувала)) Як не дивно, але це невелика, але крута оптика з ввічливими менеджерами, дівчатка швидко підібрали мені лінзи, дали рекомендації щодо підбору розчину і не тільки. Я дуже задоволена. Дякую.

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті