Більше 50 суб’єктів господарювання подали до Мінекономіки декларації про провадження оптової та роздрібної торгівлі ліками. Перелік

15 Червня 2022 3:14 Поділитися

Станом на 15 червня 53 суб’єкти господарювання подали до Міністерства економіки України (далі — Мінекономіки) декларації про провадження господарської діяльності з оптової, роздрібної торгівлі лікарськими засобами. Про це інформує Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

На період дії воєнного стану право на провадження господарської діяльності з оптової та роздрібної торгівлі ліками може набуватися суб’єктами господарювання на підставі подання до Мінекономіки декларації без необхідності отримання ліцензії. Відповідна норма визначена постановою КМУ від 18.03.2022 р. № 314 «Деякі питання забезпечення провадження господарської діяльності в період дії воєнного стану»

При цьому провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами на підставі декларації можливе лише за умови дотримання вимог Закону України «Про лікарські засоби»Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів) та вичерпного переліку вимог до провадження зазначеного виду господарської діяльності.

ПЕРЕЛІК

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті