Утворено робочу групу з розробки Концепції стратегічних напрямів розвитку кібербезпеки у сфері електронної охорони здоров’я

16 Червня 2022 10:39 Поділитися

Наказом МОЗ України від 15 червня 2022 р. № 1034 затверджено склад Робочої групи з питань розробки та реалізації Концепції стратегічних напрямів розвитку кібербезпеки у сфері електронної охорони здоров’я (далі – Робоча група) та Положення про неї.

За результатами роботи Робочої групи доручено забезпечити підготовку та подання до 1 грудня 2022 р. на розгляд керівництву МОЗ України проєкту Концепції стратегічних напрямів розвитку кібербезпеки у сфері електронної охорони здоров’я.

Головою Робочої групи визначено заступника міністра охорони здоров’я України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Марію Карчевич. Окрім неї, до складу Робочої групи увійшли ще 25 учасників — представники МОЗ України, Національної служби здоров’я України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, ДП «Електронне здоров’я Міністерства охорони здоров’я», ДУ «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України», ДП «Державний експертний центр МОЗ України», Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками та компанії «Делойт» в Україні.

Положенням про Робочу групу визначено її основні завдання та права.

Для надання фахових консультацій, пропозицій та експертних висновків до участі в роботі Робочої групи без права голосу можуть бути залучені представники МОЗ, інших центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських та інших організацій, підприємств, установ та організацій, а також експерти, у тому числі міжнародні, та науковці.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*