Ліцензіат зобов’язаний повідомити про всі зміни відомостей, що відбулися у заяві про отримання ліцензії — Держлікслужба

19 Серпня 2022 5:03 Поділитися

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Кіровоградській обл. (Держлікслужба) нагадує, що на виконання вимог Закону України від 02.03.2015 р. № 222 «Про ліцензування видів господарської діяльності» ліцензіат зобов’язаний повідомляти орган ліцензування про всі зміни даних, зазначених у заяві, документах та відомостях, що додавалися до заяви про отримання ліцензії, протягом строку, встановленого Ліцензійними умовами провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів) (далі – Ліцензійні умови).

У разі відсутності дотримання Ліцензійних умов ліцензіат зобов’язаний повідомляти орган ліцензування про всі зміни даних, зазначених у заяві, документах та відомостях, що додавалися до заяви про отримання ліцензії, протягом 1 місяця з дня, наступного за днем їх настання.

Також у разі порушення ліцензіатом строку повідомлення органу ліцензування про зміни даних, зазначених у заяві, документах та відомостях, що додавалися до заяви про отримання ліцензії, ліцензіат притягується до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу від 250 до 500 неоподатковуваних мінімальних доходів громадян (нмдг) (від 4250 до 8500 грн).

Окрім того, у Ліцензійних умовах також закріплюється обов’язок ліцензіата повідомляти органу ліцензування про всі зміни даних, зазначених у документах, що додавалися до заяви про отримання ліцензії. Якщо відбулося внесення таких змін, ліцензіат зобов’язаний протягом 1 міс подати до органу ліцензування відповідне повідомлення в письмовій формі.

За матеріалами dls.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті