ТОВ «Фармагейт» не має відношення до однойменної громадської організації. Заява компанії

22 Серпня 2022 4:51 Поділитися

У зв’язку з тим, що в травні 2022 р. була зареєстрована Громадська організація «Фармагейт», найменування якої є ідентичним до найменування ТОВ «Фармагейт» та охоронюваних знаків на товари та послуги «ФАРМАГЕЙТ» та «PHARMAGATE», компанія звертається до представників ЗМІ з інформаційним повідомленням щодо ризику змішування юридичних осіб.

Вих. № 010-22 від 19 серпня 2022 p.

До: засобів масової інформації

Від: товариства з обмеженою відповідальністю «Фармагейт»

Ідентифікаційний код: 38004200

Адреса: 01133, місто Київ, бульвар Лесі Українки, будинок 7В, офіс 260

Телефон: +38 (044) 303-96-98

Інформаційне повідомлення щодо ризику змішування юридичних осіб

Із публічних джерел нам стало відомо про існування громадської організації «Фармагейт», яка здійснює активну публічну діяльність та співпрацює зі ЗМІ.

Громадська організація «Фармагейт» була зареєстрована 19.05.2022 р. та її найменування є ідентичним до найменування товариства з обмеженою відповідальністю «Фармагейт» (далі — ТОВ «Фармагейт») та охоронюваних знаків на товари та послуги «ФАРМАГЕЙТ» та «PHARMAGATE».

ТОВ «Фармагейт» є власником свідоцтв на знак для товарів і послуг (далі — Знак, Торгова марка, ТМ) «ФАРМАГЕЙТ» та «PHARMAGATE» за № 162931 від 25.10.2012 р. та за № 162932 від 25.10.2012 р. відповідно.

Більше того, ТОВ «Фармагейт» також є власником міжнародної торгової марки «PHARMAGATE», зареєстрованої Всесвітньою організацією інтелектуальної власності (WIPO) за № 1129493 від 14.05.2012 р.

У зв’язку з цим ми хочемо зробити низку заяв:

  1. Громадська організація «Фармагейт» (ідентифікаційний код: 44841208) не зверталася за дозволом про використання прав інтелектуальної власності ТОВ «Фармагейт» на найменування та торгові марки «ФАРМАГЕЙТ» та «PHARMAGATE».
  2. ТОВ «Фармагейт» не надавала дозволу Громадській організації «Фармагейт» (ідентифікаційний код: 44841208) на використання найменування та торгових марок «ФАРМАГЕЙТ» та «PHARMAGATE».
  3. Громадська організація «Фармагейт» (ідентифікаційний код: 44841208) та її засновники не зверталися за співпрацею до ТОВ «Фармагейт».
  4. Використання Громадською організацією назв «ФАРМАГЕЙТ» та «PHARMAGATE» по відношенню до нашої компанії та Торгових марок призводить до змішування юридичних осіб та до асоціацій про компанію у представників бізнесу, державних органів та партнерів.

Таким чином, просимо вас внаслідок ідентичних найменувань не ототожнювати ТОВ «Фармагейт» та Громадську організацію «Фармагейт» під час підготовки інформаційних та будь-яких інших матеріалів, а також публічно звертати увагу на вищезазначені положення під час розробки та публікацій новин.

Додатково інформуємо, що нашою компанією наразі здійснюється внутрішнє розслідування щодо юридичних способів захисту порушених прав інтелектуальної власності та їх відновлення.

Публікації ЗМІ та інші публічні обговорення щодо будь-яких активностей Громадської організації «Фармагейт» без зазначення нашої позиції та відповідних застережень сприятимуть порушенню охоронюваних законом прав інтелектуальної власності ТОВ «Фармагейт».

З повагою

директор ТОВ «Фармагейт»

Дар’я Михайлівна Погодаєва 

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті