Мережа «Аптека Доброго Дня»: піклування та дії для перемоги кожного дня!

8 місяців війни мобілізували кожного з нас, змусили змінити (саме змінити, а не зупинити) стратегії розвитку компаній, стати сильнішими та вбачати сенс у кожному дні та кожній своїй дії. Рушійною силою сильного тилу стали люди та компанії, що роблять кроки, які наближають нашу перемогу.

Такими кроками мережі «Аптека Доброго Дня» з початку війни стала віддана праця фармацевтів; допомога ЗСУ донатами, ТРО, волонтерським організаціям та лікарням – медикаментами; списання бонусів, аби кожний наш клієнт міг відчути свою причетність до перемоги; участь у ініціативі АПАУ по закупівлі турнікетів для ЗСУ та створення власного фонду «Благодійний Фонд Доброго Дня», що підтримує малечу з хронічними вродженими захворюваннями ШКТ та дихальних шляхів, а також жителів БО «Місто Добра».

17 вересня кожного року компанія «Аптека Доброго Дня» відзначає командний день – день фармацевта. І хоча кожний з них заслуговує на відзнаку, та цього року ми не бажаємо іншого свята так, як нашої перемоги. Тому саме в цей день ми вирішили почати довгострокову співпрацю з Благодійним фондом Сергія Притули в гуманітарному проекті «Тактична медицина для Захисників» і перерахували на ці потреби 500 000 грн.

Гуманітарний проект «Тактична медицина для Захисників» рятує життя наших хлопців та дівчат, що захищають нас кожного дня. Навчання правильного надання домедичної допомоги в умовах бойових дій – запорука порятунку пораненого. Команда інструкторів фонду виїжджає до військових та проводить теоретичні та практичні навчання відповідно до протоколу ТССС AC та алгоритму MARCH, перевірених часом та застосуванням у війні. Військові відпрацьовують знання через тактичні завдання з імітацією реального бою – і це окрема цінність цього курсу. Бійцям створюють обставини, в тому числі через використання піротехніки та холостих патронів. Всі учасники навчання забезпечуються аптечками IFAK та засобами захисту.

У вересні вже пройшли перші тренінги для 220 бійців у Миколаєві, 122 бійці у Житомирі та 45 бійців ДУК ПС ( фото і відео за посиланням). Переданих нами коштів, фонду вистачить на 4 місяці. Вони зможуть проводити тренінги аж до січня, а це сотні бійців, які вмітимуть рятувати життя собі та побратимам.

 На цьому мережа «Аптека Доброго Дня» не зупиняється! Працюємо далі!

Все буде Україна!

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті