Розпорядження КМУ від 28.10.2022 р. № 952-р

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 28.10.2022 р. № 952-р

Про утворення Запорізького державного медико-фармацевтичного університету

1.Погодитися з пропозицією Міністерства охорони здоров’я щодо:

утворення Запорізького державного медико-фармацевтичного університету (далі — Університет) з віднесенням його до сфери управління Міністерства охорони здоров’я;

реорганізації державного закладу «Запорізька медична академія післядипломної освіти Міністерства охорони здоров’я» (код згідно з ЄДРПОУ 01896694) та Запорізького державного медичного університету (код згідно з ЄДРПОУ 02010741) шляхом приєднання їх до Університету.

2.Взяти до відома, що здобувачі освіти та інші особи, які навчаються в державному закладі «Запорізька медична академія післядипломної освіти Міністерства охорони здоров’я» та в Запорізькому державному медичному університеті продовжують навчання за обраними спеціальностями та джерелами фінансування в Університеті. Фінансування Університету здійснюється в межах видатків, передбачених Міністерству охорони здоров’я.

3.Міністерству охорони здоров’я здійснити в установленому порядку заходи, пов’язані з утворенням Університету і реорганізацією державного закладу «Запорізька медична академія післядипломної освіти Міністерства охорони здоров’я» та Запорізького державного медичного університету. Витрати, пов’язані із зазначеною реорганізацією, здійснити в межах бюджетних призначень, передбачених Міністерству охорони здоров’я як головному розпоряднику бюджетних коштів на 2022 рік.

Прем’р-міністр України Д. Шмигаль

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті