Йдуть в інший світ найкращі… Вічна пам’ять і слава Владиславі Черних

29 Грудня 2022 12:58 Поділитися

Фото: Суспільне Харків

Чергова сумна звістка сколихнула Україну. Захищаючи Батьківщину від російських агресорів, 28 грудня 2022 р. під час виконання бойового завдання загинула Владислава Черних, медикиня і воїн Збройних сил України (ЗСУ), аспірантка Національного фармацевтичного університету, донька почесного ректора НФаУ Валентина Черних. Про це у НФаУ повідомили зранку 29 грудня.

«Владислава була гордістю Національного фармацевтичного університету. Дівчина любила і вміла вчитися. Усі, хто знав її, захоплювалися її оптимізмом, розумом, людяністю, силою волі. Владислава ухвалила важке для родини рішення і долучилася до боротьби з агресором, стала до лав ЗСУ. Так вимагали її серце і любов до України.

Владислава була гордістю свого батька. Дорогий Валентине Петровичу, ми приголомшені лихою звісткою. Втрата дитини — найбільше випробування. Такий біль неможливо втамувати. У цю гірку мить поділяємо ваше горе і схиляємо голову в глибокій скорботі. Ваш колектив завжди захоплювався вами, вашою силою, мужністю, витримкою. Нехай Бог дає вам і вашій родині сил пережити таку втрату…», — з гордістю і сумом розповідають про героїню у НФаУ.

Йдуть в інший світ найкращі… Ті, кому судилося будувати майбутнє, стають героїчною історією України, славетною пам’яттю і незагоюваним болем.

Вічна пам’ять і слава Владиславі Черних — українській захисниці, яка виборювала майбутнє Батьківщини!

Колектив редакції «Щотижневика АПТЕКА» висловлює свої співчуття та розділяє біль близьких у зв’язку з безповоротною втратою. Війна забирає найкращих… Низький уклін, честь і вічна пам’ять нашій геройці! М’яких хмаринок янголу!

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті